Om Oss

Shila - profilbilde

Shila F Asadzadeh

Hun er utdannet Hudterapeut fra Hudpleieakademiet, samt sertifisert vippeteknikker. Shila jobber mest med hud og fot behandlinger, microneedling, MTS treatment og BB Glow. Hun har mangeårig erfaring med forskjellige hudpleie behandlinger, og god innsikt og erfaring innen de behandlingene, deres innhold, virkning og effekt og mulig bivirkning. Hun har 5 års erfaring med Mange forskjellige produkter og er godt kjent med de største produktene innen hudpleie som Matis, Elisabeth Arden, Babor Osv. Hun kan produktene, og skreddersyr et hudprogram til alle hudtyper. Her får du god hjelp.

Benedicthe Bjerke

Benedicthe har en bachelor i sykepleie fra Diakonhjemmet Høgskole fra 2015.

Hun har i etterkant gått på kurs hos Galderma for Restylane og Azzalure i 2015 og kurs hos Allergan for Juvederm og Vistabel i 2018.  Hun har en lidenskap for å jobbe med hud innen det medisinske og kosmetiske feltet. Hun går fortløpende på nye kurs for å holde meg oppdatert innen de nyeste teknikkene og produktene på markedet. Hun syntes det er veldig gøy å hjelpe kundene slik at de får best resultat og opplever at de er den beste utgaven av seg selv.

Karianne Kristiansen

Karianne Kristiansen

Spesialsykepleier med nesten 20 års erfaring som sykepleier.

Hun har bakgrunn fra arbeid ved barneavdeling, helsesøstertjeneste og akutt psykiatri. Hun har tatt en bred utdanning innen injeksjonsbehandlinger som Botox og Juvederm, og har arbeider med kosmetisk injeksjonsbehandling siden 2014.

carpe-diem-ins_small

Carpe Diem Klinikk © 2018 Alt innhold – Personvern / GDPR